Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a velős pirítós egyszerűen megunhatatlan: próbáld ki

Ez a velős pirítós egyszerűen megunhatatlan: próbáld ki
hirdetés

Elkészítés:

Áztassuk be a velőt 10 percre, és ha szükséges, távolítsuk el róla a csontszilánkokat. Folyó meleg víz alatt tisztítsuk meg a hártyáktól, majd hagyjuk lecsöpögni.

Kevés disznózsíron dinszteljük meg a hagymát, majd adjuk hozzá a velőt és a fűszereket ízlés szerint. Fedő alatt, sűrűn kavargatva, készre pároljuk.

Krémes piskótaszelet recept: én így szeretem, mikor jó sok krém van benne

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!