hirdetés
Ez a tökéletes fonott kalács titka nagyi receptje alapján
Ha igazán szeretnénk lenyűgözni a családot vagy barátokat, esetleg meglepnénk a szomszédot egy kosár frissen sült kaláccsal, érdemes időt szánni az elkészítésére, és saját kezűleg megalkotni. Az elkészítés egyszerű, és az eredmény egy puha, aranybarnára sült kalács, amely tökéletes kiegészítője lehet egy bögre kakaónak vagy kávénak. Lehetőség szerint géppel vagy kézzel is elkészíthető, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő módszert. Lássuk, hogyan készítheted el ezt a finomságot!
Ajánló: Szilvásgombóc recept, már évek óta nem csináltam
Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 1 mokkáskanál só
- 60 g cukor
- 1 tojás
- 1 tojássárgája
- 2 dl 30%-os habtejszín
- 1 dl zsíros tej
- 2 dkg friss élesztő
Tetejére:
- 1 tojás
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!