Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Erdélyi háziasszonyok elárulták: Ez a roppanós házi kovászos uborka féltve őrzött titka

Ez a roppanós házi kovászos uborka féltve őrzött titka
hirdetés

Erdélyi háziasszonyok elárulták: Ez a roppanós házi kovászos uborka féltve őrzött titka

Kétségtelenül a nyár legnagyobb főszereplője a kovászolni való uborka. Nem találkoztam még olyan háztartással, ahol ne készítettek volna belőle savanyúságot. 

Rengeteg recept kering az interneten az elkészítési módjáról, de nekem ez vált be a legjobban

Amikor így készítem hetekig roppanós és eszméletlen finom! Próbáld ki te is ezt a receptet, hátha ezek után már te is csak így készíted! Kovászolni a közepes méretű uborka a legjobb. Nyald meg mindegyiket a végénél, mielőtt beteszed az üvegbe, ha ugyanis keserű uborka kerül bele, elrontja az egész savanyúságot. Tegyél az üveg alá egy edényt, mert a lé könnyen kifut az erjedési folyamatok miatt!

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!