hirdetés
Erdélyi háziasszonyok elárulták: Ez a roppanós házi kovászos uborka féltve őrzött titka
Kétségtelenül a nyár legnagyobb főszereplője a kovászolni való uborka. Nem találkoztam még olyan háztartással, ahol ne készítettek volna belőle savanyúságot.
Rengeteg recept kering az interneten az elkészítési módjáról, de nekem ez vált be a legjobban
Amikor így készítem hetekig roppanós és eszméletlen finom! Próbáld ki te is ezt a receptet, hátha ezek után már te is csak így készíted! Kovászolni a közepes méretű uborka a legjobb. Nyald meg mindegyiket a végénél, mielőtt beteszed az üvegbe, ha ugyanis keserű uborka kerül bele, elrontja az egész savanyúságot. Tegyél az üveg alá egy edényt, mert a lé könnyen kifut az erjedési folyamatok miatt!
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!