Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a nosztalgia krémes úgy olvad szét a szádban, hogy nem tudsz leállni vele

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
hirdetés

Ez a nosztalgia krémes úgy olvad szét a szádban, hogy nem tudsz leállni vele

Emlékszel még a nagyi krémesére? Arra az aranyló, roppanós tésztára és a pillekönnyű, vaníliás krémre, amitől egy pillanat alatt visszarepültél a gyerekkorodba? Nos, itt az ideje, hogy újra megkóstold!

Ajánló: Ettől az egyszerű hozzávalótól lesz sokkal ízletesebb és ropogósabb a sült krumpli, pedig nem is gondolnánk rá

Gyerekkoromban a család mindig egy-egy hatalmas tepsi krémes felett gyűlt össze. A nagymamámnak volt egy titkos trükkje, amitől a krém extra lágy lett, a tészta pedig mindig pont tökéletesen roppant. Ezt a receptet most veled is megosztom, hogy te is újraélhesd a régi, meghitt pillanatokat!

Ne aggódj! Nem kell profi cukrásznak lenned, mert ez a recept egyszerű, gyors, és garantáltan sikerül! Csak kövesd az utasításokat, és készítsd el a világ legfinomabb házi krémesét!

Nosztalgia Krémes Recept

Hozzávalók (kb. 8-10 szelethez)

A tésztához:

  • 50 dkg leveles tészta (fagyasztott)

A vaníliás krémhez:

  • 4 csomag vaníliás pudingpor
  • 8 dl víz
  • 6 evőkanál cukor
  • 8 dl habtejszín (cukrozott is lehet)
  • Ha a tejszín nem édesített, akkor +3 evőkanál cukor

A tetejére:

  • 1 evőkanál porcukor

A cikk folytatásért nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
hirdetés
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!