Ez a nosztalgia krémes úgy olvad szét a szádban, hogy nem tudsz leállni vele
Emlékszel még a nagyi krémesére? Arra az aranyló, roppanós tésztára és a pillekönnyű, vaníliás krémre, amitől egy pillanat alatt visszarepültél a gyerekkorodba? Nos, itt az ideje, hogy újra megkóstold!
Gyerekkoromban a család mindig egy-egy hatalmas tepsi krémes felett gyűlt össze. A nagymamámnak volt egy titkos trükkje, amitől a krém extra lágy lett, a tészta pedig mindig pont tökéletesen roppant. Ezt a receptet most veled is megosztom, hogy te is újraélhesd a régi, meghitt pillanatokat!
Ne aggódj! Nem kell profi cukrásznak lenned, mert ez a recept egyszerű, gyors, és garantáltan sikerül! Csak kövesd az utasításokat, és készítsd el a világ legfinomabb házi krémesét!
Nosztalgia Krémes Recept
Hozzávalók (kb. 8-10 szelethez)
A tésztához:
- 50 dkg leveles tészta (fagyasztott)
A vaníliás krémhez:
- 4 csomag vaníliás pudingpor
- 8 dl víz
- 6 evőkanál cukor
- 8 dl habtejszín (cukrozott is lehet)
- Ha a tejszín nem édesített, akkor +3 evőkanál cukor
A tetejére:
- 1 evőkanál porcukor
A cikk folytatásért nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!