Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a legjobb epres kevert sütemény recept, amit valaha készítettem

epres kevert sütemény recept
hirdetés

Elkészítés

A tojást jól kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáöntjük a tejet és az olajat. Ezután hozzáforgatjuk a sütőporral vegyített lisztet, és csomómentesre dolgozzuk a tésztát.

Sütőpapírral bélelt tepsibe egyengetjük a tésztát, majd a tetejére szórjuk a kevés lisztbe forgatott, felkockázott epret.

Az előmelegített sütőben 170 fokon sütjük körülbelül 25 percig. Tűpróbával ellenőrizzük: ha a süti közepébe szúrt tűre vagy fogvájóra nem tapad massza, akkor elkészült. Ha ragacsos marad, tovább sütjük.

Megvárjuk, míg a sütemény kihűl, és csak ezután szeleteljük fel.

    További érdekességek:

    Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

    Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik

    Ez a legfinomabb házi bodzaszörp – bombabiztos recept

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!