ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka

ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka
hirdetés

Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka

A kovászos uborka hidegen, a hűtőből kivéve és roppanósan a legfinomabb, nem csak a grillezett húsok és szendvicsek mellé tökéletes, a kánikulában magában is jólesik falatozni. A jó idővel eljött az ideje elkészíteni ezt a finom nyári savanyúságot! Ahhoz, hogy ne puhuljon meg, és hosszú ideig roppanós maradjon, érdemes megfogadni az alább leírtakat.

Ezt olvastad már? A tökéletes piskóta 3 titka: amióta így sütöm nem esik össze és gyönyörű magas lesz

A kovászos uborka nemcsak ízletes, de még rendkívül egészséges és frissítő is, szerencsére az elkészítése is nagyon egyszerű. A nyári szezonban egyre több uborka terem, így egyre könnyebb olcsón a megfelelő minőségűt beszerezni. Egész nyáron imádjuk fogyasztani, de akkor a legfinomabb, ha az végig roppanósak maradnak, legalább addig el nem fogynak.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!