Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Egy nagyon egyszerű, olcsó és finom étel: borsópörkölt virslivel és nokedlivel

hirdetés

Elkészítés (30-40 perc):

A pirított hagymát érdemes előre elkészíteni és tárolni, hogy szükség esetén gyorsan felhasználható legyen. A virsliket karikázd fel, és tedd egy edénybe a pirított hagymával együtt. Pirítsd meg, majd add hozzá a borsót, és párold őket együtt néhány percig.

Keverj össze lisztet, tojást és vizet, hogy nokedlitésztát kapj. Forrásban lévő sós vízbe szaggasd ki a nokedlit, és főzd puhára. Szűrd le, és tedd félre.

Keverj össze 1 evőkanál lisztet a tejföllel, majd add a virslis borsóhoz. Alaposan keverd el, és főzd össze, amíg a pörkölt sűrűbb állagú lesz.

A kész borsós virslipörköltet frissen főtt nokedlivel tálald. Az étel gyorsan elkészül, gazdaságos, és rendkívül ízletes.

Narancsos-rozmaringos kacsa készül hagymás törtburgonyával

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!