hirdetés
Ebben a receptben összeolvadnak az ízek, hogy egy olyan fogást kapjunk, amelynek minden falatja ínycsiklandó élvezet. Ha szeretnénk egy könnyű, mégis laktató ételt, amelyet gyorsan elkészíthetünk, akkor a sertésragu tökéletes választás.
Elkészítés:
- A sertéshúst csíkokra metéljük, majd saját levében pároljuk.
- Hozzáadjuk a felaprított hagymát, cukorborsót, kukoricát, paprikát és paradicsomot.
- Ízlés szerint sóval, borssal, Vegetával, fűszerpaprikával és fokhagymával ízesítjük.
- Végül kevés liszttel sűrítjük a ragut.
Forrás: ketkes
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik