ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Egy kis frankfurti leves recept, nálunk nagy sláger

hirdetés

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Amikor megpuhult, félrehúzzuk az edényt, és kevés pirospaprikával megszórjuk.

Az edényt visszatesszük a tűzhelyre, és felöntjük kb. 2 liter vízzel. Hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és a felcsíkozott káposztaleveleket. Beletesszük a zúzott fokhagymát és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk majorannával és ételízesítővel. Fedő alatt, alacsony hőfokon kb. 30 percig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Amikor a zöldségek már megpuhultak, hozzáadjuk a felszeletelt virslit. További 3-4 percig főzzük.

Tálalás:

A levest frissen tálaljuk, tejföllel és friss petrezselyemmel díszítve. Mellé kínáljunk friss kenyeret, amely tökéletesen kiegészíti az ízeket. Ez a Frankfurti leves recept garantáltan elnyeri majd a család és barátok tetszését.

Recept Panni Nagyné konyhájából.

Ez a citromos desszert csak úgy elolvad a szádban, annyira szaftos és omlós

Új kedvenc lepény receptem: kár, hogy eddig nem ismertem

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!