Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Egy 10 pontos előétel, paprikával és cukkínivel, érdemes elkészíteni hétvégére

Egy 10 pontos előétel, paprikával és cukkínivel, érdemes elkészíteni hétvégére
hirdetés

Elkészítési mód:

  1. Mossa meg az édes paprikákat és távolítsa el a magházukat. Szeletelje fel a paprikákat. Mossa meg a paradicsomokat, távolítsa el a szárukat és vágja nagy kockákra. Pucolja meg a hagymát, mossa meg, majd vágja negyedekre. Pucolja meg a fokhagymát és alaposan mossa meg a zöldfűszereket.
  2. Darálja le az összes zöldséget, a fokhagymát és a zöldfűszereket egy húsdarálóval. Tegye a darált hozzávalókat egy zománcozott lábasba.

Ezt is érdemes elkészítened :Rakott kel recept, ahogy mi szeretjük

  1. Mossa meg a cukkinit és távolítsa el a végeit. Vágja kockákra, majd tegye a darált zöldségekhez a lábasba. Öntse hozzá a növényi olajat, adja hozzá a cukrot és a sót.
  2. Tegye a lábast a tűzre és forralja fel a keveréket. Főzze az aromás keveréket 30 percig, majd öntse hozzá az ecetet, keverje meg és vegye le a tűzről.
  3. Töltse az elkészült nyári finomságot sterilizált üvegekbe és zárja le fedővel. Fordítsa fejjel lefelé az üvegeket, takarja le egy pokróccal és hagyja teljesen kihűlni.

Ez is érdekelhet :Különleges fánk a nagymamám receptje alapján, amit a családban mindenki istenít

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!