Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így a legfinomabb: ecetes sült krumpli, egyszerre ropogós és pikáns!

hirdetés

Így a legfinomabb: ecetes sült krumpli, egyszerre ropogós és pikáns!

A ropogós sült krumpli szinte mindenki egyik kedvenc étele, amelyek mindig megörvendeztetik az ízlelőbimbóinkat, ha frissen fogyasztjuk. Akkor a legtutibb, ha kívül tökéletesen ropogós, belül pedig puha és krémes. Ezt viszont nem egyszerű mindig elérni. Nos, itt a titok magában az ecetben rejlik! Igen, jól olvastad! Az ecet lehet a kulcsfontosságú összetevő, amely az egyszerű hasábburgonyát tökéletessé varázsolja.

Ajánló: Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

Recept: Ropogós ecetes krumpli

Hozzávalók:

  • 4 nagy burgonya, meghámozva, karikákra vágva
  • 2 evőkanál almaecet vagy fehér ecet
  • 2 evőkanál étolaj (lehetőleg napraforgóolaj vagy olívaolaj)
  • Só és bors ízlés szerint
  • Választható egyéb fűszerek (fokhagymapor, paprika, paprika stb.)

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!