hirdetés
Így a legfinomabb: ecetes sült krumpli, egyszerre ropogós és pikáns!
A ropogós sült krumpli szinte mindenki egyik kedvenc étele, amelyek mindig megörvendeztetik az ízlelőbimbóinkat, ha frissen fogyasztjuk. Akkor a legtutibb, ha kívül tökéletesen ropogós, belül pedig puha és krémes. Ezt viszont nem egyszerű mindig elérni. Nos, itt a titok magában az ecetben rejlik! Igen, jól olvastad! Az ecet lehet a kulcsfontosságú összetevő, amely az egyszerű hasábburgonyát tökéletessé varázsolja.
Ajánló: Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Recept: Ropogós ecetes krumpli
Hozzávalók:
- 4 nagy burgonya, meghámozva, karikákra vágva
- 2 evőkanál almaecet vagy fehér ecet
- 2 evőkanál étolaj (lehetőleg napraforgóolaj vagy olívaolaj)
- Só és bors ízlés szerint
- Választható egyéb fűszerek (fokhagymapor, paprika, paprika stb.)
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!