hirdetés
Cukkini télire – rántani való cukkinit így kell spájzolni
A cukkini az egyik legváltozatosabban felhasználható zöldség, amelyet érdemes télire is eltenni, hogy a hideg hónapokban is élvezhessük frissességét és ízét. A befőzött cukkini remek alapanyag lehet különböző ételekhez, például levesekhez, főzelékekhez, salátákhoz vagy akár pizzafeltétként is. A következő recept bemutatja, hogyan készítsük el egyszerűen és gyorsan a cukkinibefőttet, amely évekig eláll, és mindig kéznél lesz, amikor szükség van rá. Gabriella Németh konyhájából hoztuk ezt a praktikus és bevált receptet, amely garantáltan megőrzi a cukkini frissességét és ízét a téli hónapokra is.
Ezek is érdekelhetnek: Sütés nélküli gyümölcsös, krémes torta, egyszerű és fincsi
Hozzávalók:
- 2 kg tök (nagy lyukú reszelőn lereszelve)
- 2 liter víz
- 3 evőkanál 10-15%-os ecet
A cikk folytatódik, kattints a hirdetés alatt a következő gombra!