Elkészítés:
Hevítsünk olajat egy lábasban, majd adjuk hozzá a köménymagot, és pattogtassuk ki.
Szórjunk bele kevés lisztet, és készítsünk egy világos rántást. Keverjünk bele egy kis pirospaprikát, majd öntsük fel vízzel.
Adjunk hozzá sót és 2-3 babérlevelet, majd forraljuk fel. Amikor felforrt, lassú tűzön főzzük még körülbelül 10 percig.
Közben könnyedén verjük fel a tojásokat, majd lassan csurgassuk bele a levesbe, ügyelve arra, hogy ne keverjük sokat.
Körülbelül 5 perc főzés után adjunk hozzá egy kevés cukrot és ecetet, majd óvatosan engedjük bele az egész tojásokat, de ne keverjük tovább.
Főzzük még körülbelül 5 percig, amíg a tojások meg nem főnek.
Ez a recept Judith-Jutka Langston konyhájából származik, és biztosan ízleni fog mindenkinek, aki szereti a tojásleveseket!
Fiatal kakas pörkölt recept, egyik nagy kedvencünk, nem tudjuk megunni
Tök főzelék tyúk pörkölttel, nagyon szeretjük
Forrás: ketkes