hirdetés
Csülkös pacal recept: van, aki szereti, van, aki gyűlöli, mi imádjuk
A pacal és csülök kombinációja a kedvenc fogásunk, mely a magyar konyha egyik különlegessége. Ez a gazdag és ízletes étel tökéletes választás lehet egy családi ebédre vagy egy baráti összejövetelre. Az elkészítés során a pacal és a csülök szaftosra fő, miközben az ízek összeérnek, így egy igazi kulináris élményben lehet részünk.
Hagyományos gulyás leves, ezt a receptet mindenki elkéri tőlem
Hozzávalók:
- 2 kg pacal
- 1 kg hátsó csülök
- 40 dkg vöröshagyma
- 5 db paradicsom
- 4 db fehér paprika
- Zsír
- 3 ek fűszerpaprika
- Só
- Bors
- Majoránna
- Babérlevél
- 4 gerezd fokhagyma
A cikk folytatódik, kattints a hirdetés alatt a következő gombra!