Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. A tojásokat válasszuk szét. A tojásfehérjét verjük kemény habbá, majd apránként adjuk hozzá a cukrot, és verjük tovább, míg fényes, kemény habot nem kapunk. Egyenként keverjük hozzá a tojássárgájákat, majd lassan szitáljuk bele a lisztet, és óvatosan forgassuk össze, hogy a hab ne törjön össze. A masszát simítsuk el egy sütőpapírral bélelt, nagy méretű tepsiben.
Süssük a piskótát 10-12 perc alatt aranyszínűre. Ha megsült, fordítsuk ki a tepsiből, húzzuk le róla a sütőpapírt, és egy konyharuhával tekerjük fel, majd hagyjuk kihűlni.
A pudingport keverjük el a tejben, majd főzzük sűrűre. Amikor elkészült, hagyjuk teljesen kihűlni. A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és simára keverjük.
A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!