Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Az egész család imádja! Csak keverj össze mindent a tálban, majd tedd a sütőbe

Csak keverj össze mindent a tálban, majd tedd a sütőbe
hirdetés

Az egész család imádja! Csak keverj össze mindent a tálban, majd tedd a sütőbe

Egy isteni egyszerű, gyors és finom sütemény receptjét hoztuk ma el nektek.Készítsd el otthon, és kápráztasd el vele az egész családod! Ez egy isteni finomság, amit pofon egyszerű elkészíteni.

Ez is érdekelhet: 7 különleges köret, ha már unod a megszokottat

Hozzávalók:

  • 50 dkg túró
  • 450 g tejföl
  • 10 dkg szoba hőmérsékletű vaj
  • 8 tojás
  • 7 evőkanál liszt
  • 7 evőkanál cukor
  • 1 citrom reszelt héja 

Elkészítés:

A tepsi kenéséhez vaj szükséges, a tálaláshoz pedig baracklekvár és porcukor kell. A sütőt 180 fokra melegítsük fel. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a keverő tálba keverjük össze. Az így kapott masszát a kivajazott (lisztezni nem kell), magas falú tepsibe öntsük bele. A tepsit néhányszor a konyhapulthoz ütögessük oda, hogy egyenletesen elterüljön és szétoszlódjon a tészta, illetve, hogy a felesleges levegő is távozzon belőle. Az előmelegített sütőbe tesszük és annak erősségétől függően nagyjából 25-30 perc alatt süssük meg. (Tűpróba!) Sülés közben jelentősen megemelkedik, majd amikor a sütőből kivesszük, összeesik. Forrón ízlés szerint felszeletelhetjük, de megéri kivárni amíg kihűl, mivel úgy szeletelni és enni is egyszerűbb.

Ez is érdekelhet:

Egy növény, ami megoldja a lakásodban az egyik legnagyobb problémád

Ezek a csillagjegyek a legjobb szakácsok: Ők az igazi konyhatündérek

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!