ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Bécsi túrós palacsinta, ahogy én készítem

Bécsi túrós palacsinta, ahogy én készítem
hirdetés

Bécsi túrós palacsinta, ahogy én készítem

Ezt a finomságot különösen azért szeretjük, mert a roppanósra sült palacsinták, a túrós töltelék és a lágy, édes öntet tökéletes harmóniát alkotnak. Jó választás lehet egy hétvégi családi ebéd lezárásaként, de bármikor megállja a helyét, ha valami igazán édességre vágyunk. Az elkészítése egyszerű, a végeredmény pedig garantáltan mindenkit levesz a lábáról.

Hozzávalók: Palacsinta (12 db)

Töltelékhez:

  • 30 dkg tehéntúró,
  • 3 tojás,
  • 10 dkg cukor,
  • mazsola (opcionális),
  • 1 citrom reszelt héja,
  • 1 teáskanál vanília,
  • egy csipet só,
  • 10 dkg puha vaj

Öntethez:

  • 2,5 dl tej,
  • 5 dkg cukor,
  • 2 tojás

A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!