hirdetés
Bécsi túrós palacsinta, ahogy én készítem
Ezt a finomságot különösen azért szeretjük, mert a roppanósra sült palacsinták, a túrós töltelék és a lágy, édes öntet tökéletes harmóniát alkotnak. Jó választás lehet egy hétvégi családi ebéd lezárásaként, de bármikor megállja a helyét, ha valami igazán édességre vágyunk. Az elkészítése egyszerű, a végeredmény pedig garantáltan mindenkit levesz a lábáról.
Hozzávalók: Palacsinta (12 db)
Töltelékhez:
- 30 dkg tehéntúró,
- 3 tojás,
- 10 dkg cukor,
- mazsola (opcionális),
- 1 citrom reszelt héja,
- 1 teáskanál vanília,
- egy csipet só,
- 10 dkg puha vaj
Öntethez:
- 2,5 dl tej,
- 5 dkg cukor,
- 2 tojás
A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!