3, Kerüld a bolti csirkét!
A húslevest szinte bármilyen húsból elkészíthető. A legsötétebb árnyalatot a marhahús adja, és a klasszikus marhahúslevesnek legalább három óra kell, ha pedig velős csont is fő benne, még jobb, ha négy órát fő a fazékban. Amikor csirkéből, vagy egyéb szárnyasból főzzük a levest, nagyon sok múlik rajta, honnan szerezzük be a húst hozzá. Amennyiben sikerül háztáji csirkéből főzni, biztosak lehetünk benne, hogy sokkal erőteljesebb árnyalatú lesz a végeredmény.
Ajánló: Ezek a csillagjegyek a legjobb szakácsok: Ők az igazi konyhatündérek
Ha valaki nem tud falusi csirkét szerezni, nekik jó megoldás lehet, minél több bőrös és csontos részt főzzenek bele, mivel a csirke zsírja adja meg a kívánt aranyló csillogását a levesnek. A csontos csirkemellből készült leves akár két óra alatt is készen lehet.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!