Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a tökéletesen gyöngyöző, aranysárga húsleves 5 titka

aranysárga húsleves 5 titka
hirdetés

3, Kerüld a bolti csirkét!

A húslevest szinte bármilyen húsból elkészíthető. A legsötétebb árnyalatot a marhahús adja,  és a klasszikus marhahúslevesnek legalább három óra kell, ha pedig velős csont is fő benne, még jobb, ha négy órát fő a fazékban. Amikor csirkéből, vagy egyéb szárnyasból főzzük a levest, nagyon sok múlik rajta, honnan szerezzük be a húst hozzá. Amennyiben sikerül háztáji csirkéből főzni, biztosak lehetünk benne, hogy sokkal erőteljesebb árnyalatú lesz a végeredmény. 

Ajánló: Ezek a csillagjegyek a legjobb szakácsok: Ők az igazi konyhatündérek

Ha valaki nem tud falusi csirkét szerezni, nekik jó megoldás lehet, minél több bőrös és csontos részt főzzenek bele, mivel a csirke zsírja adja meg a kívánt aranyló csillogását a levesnek. A csontos csirkemellből készült leves akár két óra alatt is készen lehet.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

4 / 6

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!