2, Ne főzd nagy lángon!
Ezt a trükköt sokan ismerik, nem szabad magas lángon vagy fokozaton főzni a levest. Azzal kezd, hogy a húst tedd fel egy evőkanál sóval hideg vízben. Vigyázz, ne forrald a vizet, épp csak gyöngyöztesd. A fazekat ne fedd le. Ne siesd el, adj időt az alapanyagoknak, hogy a melegben szépen lassan kieresszék az íz és színanyagaikat, és így megadják a húsleves aranyló alapszínét.
Ez is érdekelhet: A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta
A főzés elején hab keletkezik rajta: megoszlanak a vélemények arról, hogy ezt le kell-e szedni róla. Valószínűleg akkor sem történik semmi, ha rajta hagyod, de ha biztosra akarsz menni inkább halászd le és így biztosan nem lesz zavaros a végeredmény
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!