Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A padlizsános zakuszka: egy hagyományos román recept, amit isteni ízéért és krémes textúrájáért szeretnek az emberek

A padlizsános zakuszka: egy hagyományos román recept,
hirdetés

Zöldségek előkészítése:

  1. Mossuk meg a piros kaliforniai paprikát, paradicsomot és vöröshagymát.
  2. Vágjuk kockákra a piros kaliforniai paprikát és paradicsomot, a vöröshagymát pedig aprítsuk fel.

Ezek is érdekelhetnek:Így rakj el zöldségeket télire! Igazi vitaminbomba lesz ez, amikor a szervezetből kiürül a C-vitamin!

Zöldségek párolása:

  1. Melegítsük fel a napraforgóolajat egy nagy lábasban vagy mély serpenyőben.
  2. Pároljuk üvegesre és enyhén aranybarnára a felaprított vöröshagymát.
  3. Adjuk hozzá a kockára vágott piros kaliforniai paprikát és paradicsomot, és folytassuk a párolást, amíg a zöldségek megpuhulnak, és a felesleges lé elpárolog. Ez a folyamat körülbelül 1-2 órát vehet igénybe, attól függően, hogy mennyi zöldséget használunk és mekkora a hő.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

3 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!