hirdetés
A padlizsános zakuszka: egy hagyományos román recept, amit isteni ízéért és krémes textúrájáért szeretnek az emberek
A padlizsános zakuszka egy isteni finom hagyományos román étel, amelyet isteni íze és krémes textúrája miatt szinte mindenki szeret. Ez a különleges étel tökéletes választás előételként vagy kenyérre kenve is nagyon finom . Az alábbi recept segítségével elkészítheted ezt a különleges finomságot, amely garantáltan elnyeri majd a család és a barátok tetszését is. Nézzük, hogyan is készül ez a tradicionális étel!
Ajánló: Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka
Hozzávalók:
- 3 kg padlizsán
- 3 kg piros kaliforniai paprika
- 3 kg paradicsom
- 2 kg vöröshagyma
- 750 ml napraforgóolaj
- 1 fej fokhagyma (opcionális)
- 2 csípős paprika (opcionális)
- bors
- paprikaport
- só (kb. 1-2 evőkanál 3 liter zacuscához)
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!