Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A csángók ősi konyhájából: az igazán laktató gulyás leves recept

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
hirdetés

A csángók ősi konyhájából: az igazán laktató gulyás leves recept

Vannak ételek, amiknek az illata már főzés közben betölti az egész konyhát, és olyan érzésünk támad, mintha egy régi, vidéki ház melegében lennénk, ahol a nagymama fakanállal a kezében kevergeti az ételt. A Csángó gulyás pontosan ilyen!

A csángó gulyás tökéletes választás a hűvösebb napokra. Nem kell órákat a konyhában töltened, hogy egy igazi, házias, magyaros fogást varázsolj az asztalra. Ha szereted a tartalmas, egyszerűen elkészíthető ételeket, akkor jó helyen jársz!

Ezt is érdemes elolvasni, megnézni:

Ezt senki sem mondta el eddig, ezért nem szabad mágneseket rakni a hűtőre

5 férjfogó szaftos tejfölös kaja, ha valami mennyei és laktató ételre vágysz!

Hozzávalók (4 adaghoz)

  • 2 evőkanál étolaj
  • 1 nagy fej vöröshagyma (apróra vágva)
  • 2 gerezd fokhagyma (reszelve vagy aprítva)
  • 2 evőkanál só (ízlés szerint)
  • 3 csipet őrölt fehérbors
  • 350 g sertéscomb (kockára vágva)
  • 1 mokkáskanál őrölt köménymag
  • 1 evőkanál őrölt pirospaprika
  • 1600 ml víz
  • 350 g savanyú káposzta (átmosva)
  • 50 g rizs
  • 150 ml tejföl (a tálaláshoz)

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!