Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Omlós pecsenye kacsamáj hagymásan, szaftosan

Omlós pecsenye kacsamáj hagymásan, szaftosan
hirdetés

Omlós pecsenye kacsamáj hagymásan, szaftosan

Ha egy különleges fogást szeretnél az asztalra varázsolni, próbáld ki ezt a hagymás, szaftos pecsenye kacsamájat! Nemcsak finom, hanem gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így remek választás egy hétköznapi vacsorához is. Mi magában is szeretjük, de kenyérrel is nagyszerű.

Ajánló: 12 retro sütemény nagymamám receptes könyvéből, ami örök kedvenc marad

Hozzávalók:

  • 500 g pecsenye kacsamáj
  • 3 nagy fej vöröshagyma
  • 2-3 evőkanál libazsír vagy olaj
  • 1 dl fehérbor (elhagyható)
  • só, bors ízlés szerint
  • 1 teáskanál majoránna
  • 1 gerezd fokhagyma (opcionális)

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!