hirdetés
Ez a sütemény egy lenyűgöző gasztronómiai utazásra hív, ahol felfedezhetjük a román konyha sokszínűségét. A különböző régiók hagyományos receptjei, a helyi alapanyagok és a generációról generációra átadott konyhai titkok mind hozzájárulnak Románia gazdag kulináris örökségéhez. Legyen szó erdélyi, moldvai vagy déli finomságokról, ez a kalauz minden ínyenc számára kínál valami különlegeset. Fedezzük fel a román konyha rejtett kincseit, és élvezzük az autentikus ízeket!
Ezek is érdekelhetnek:A falusi háziasszonyok erre esküsznek: így készül az eredeti krumplis tészta
Hozzávalók:
- 5 tojás
- 350 g cukor
- 200 ml olaj
- 2 csomag vaníliás cukor
- 100 ml tej
- 250 g liszt + 1 evőkanál
- 1 csomag sütőpor (12 g)
- 350 g kimagozott cseresznye
- 1 evőkanál búzadara
- porcukor (opcionális a díszítéshez)
A cikk folytatódik, nyomja meg a hirdetés alatti „Következő” gombot!