Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

10 tipp, amitől olyan lesz az almás pitéd, mint gyerekkorodban

hirdetés

Töltelék: Az almás pite lelke

Az alma előkészítése:
Használj bőséges mennyiségű almát! Rétegezd vastagon, és a rusztikus hatás érdekében tegyél bele néhány nagyobb darabot is a reszelt vagy gyalult almák közé.

  • A tészta alsó lapját megkenheted fahéjjal ízesített baracklekvárral, mielőtt ráteszed az almát.
  • A fűszerezést egyedivé teheted: a klasszikus fahéj mellett kardamommal is feldobhatod az ízvilágot.

Sütés: A tökéletes végeredmény

Készre sütés:
Süssd meg a pitét a receptben megadott hőfokon és időtartamban. Ne nyitogasd a sütő ajtaját, hogy a tészta ne essen össze! Az utolsó harmadban ellenőrizd a készültséget tűpróbával vagy szemrevételezéssel. A tészta aranybarnán ropogós legyen.

Ezt tedd a murvafürttel januárban, hogy nyáron kétszer annyi virágot hozzon

    4 / 4

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!