Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

10 tipp, amitől olyan lesz az almás pitéd, mint gyerekkorodban

hirdetés

10 tipp, amitől olyan lesz az almás pitéd, mint gyerekkorodban

Az almás pite az ősz elmaradhatatlan desszertje, amelynek hagyományos mesterei mindig is a nagymamák voltak. De mi lenne, ha most te is lepipálnád őket? Kövesd ezeket az egyszerű tippeket, amelyek segítenek a tökéletes tészta és töltelék elkészítésében – a tésztagyúrástól egészen a sütésig.

Ez is érdekelhet: Ezt a 2 közkedvelt finomságot az egész világon csak a magyarok eszik meg

Tészta tippek az omlós alaphoz:

Hűvös hozzávalók:
A tésztához szükséges alapanyagok (liszt, zsiradék, cukor, esetleg tojás) mind legyenek hidegek, és még a kezedet is hűtsd le hideg vízzel. Dolgozz hideg felületen, hogy a tészta ne melegedjen fel.

Pihentetés a hűtőben:
Az összegyúrt omlós tésztát csomagold folpackba, és pihentesd a hűtőben 30 percig, hogy az állaga tökéletes legyen.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!