hirdetés
Hús (töltelék)
- 30 dkg marha vagy sertéshús
- vöröshagyma
- fokhagyma
- só
- bors
Tálaláshoz:
- ecet
- kapor
- vaj
Ajánló: A tökéletes piskóta 3 titka: amióta így sütöm nem esik össze és gyönyörű magas lesz
A tészta elkészítésével kezdődik. Keverjük össze a lisztet, a vizet, a sót és a tojást, majd addig gyúrjuk, amíg szép, egyenletes tésztát nem kapunk belőle. Tegyük félre kicsit pihenni, amíg elkészítjük a tölteléket. A vöröshagymát és a fokhagymát lereszeljük, hozzáadjuk a darált húshoz, majd sózzuk, borsozzuk, és alaposan összedolgozzuk. A tésztát nyújtsuk ki 2-3 mm vastagra és pogácsaszaggatóval szaggassuk ki. Az így kapott korongok közepébe tegyünk tölteléket, húst, hajtsuk félbe, és a két alsó sarkát csípjük össze.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!