ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

10-ből 9 ember nem ismeri a pelmenyit, pedig ezután mind a 10 ujjad megnyalod

10-ből 9 ember nem ismeri a pelmenyit
hirdetés

Hús (töltelék)

  • 30 dkg marha vagy sertéshús
  • vöröshagyma
  • fokhagyma
  • bors

Tálaláshoz:

  • ecet
  • kapor
  • vaj

Ajánló: A tökéletes piskóta 3 titka: amióta így sütöm nem esik össze és gyönyörű magas lesz

A tészta elkészítésével kezdődik. Keverjük össze a lisztet, a vizet, a sót és a tojást, majd addig gyúrjuk, amíg szép, egyenletes tésztát nem kapunk belőle. Tegyük félre kicsit pihenni, amíg elkészítjük a tölteléket. A vöröshagymát és a fokhagymát lereszeljük, hozzáadjuk a darált húshoz, majd sózzuk, borsozzuk, és alaposan összedolgozzuk. A tésztát nyújtsuk ki 2-3 mm vastagra és pogácsaszaggatóval szaggassuk ki. Az így kapott korongok közepébe tegyünk tölteléket, húst, hajtsuk félbe, és a két alsó sarkát csípjük össze.

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!