Miért jó ha szódabikarbónát tenni a fasírtba?
Miért jó ha szódabikarbónát tenni a fasírtba? A szódabikarbóna sülés közben növeli a térfogatát a gombócoknak és ugyanúgy nagyra dagad tőle, mintha vízben áztatott zsömlét kevernék hozzá, és szerintünk ízletesebb is.
Laza marad a szerkezete és a belseje is, ráadásul könnyen formázható. Ha megcsináltad, és túl lágynak érzed tegyél bele egy kis zabpelyhet, ami összetartja a keveréket. Ez a titkos hozzávaló sokkal fogyókúrásabb, így abszolút diéta alatt is elkészíthető, de ilyenkor mindenképp figyelj a kalóriára!
Ez is érdekelhet: Túrós puliszka recept, a gyerekkori nagy kedvencem
Zsemle nélküli diétás fasírtot készíthetsz
Zsemle nélküli diétás fasírtot készíthetsz: A diétás fasírt sokkal egészségesebb választás lehet, mint a hagyományos, ami bármilyen diétába beleilleszthető, mivel alacsonyabb zsírtartalommal és kevesebb kalóriával is rendelkezik, így még többet ehetünk belőle, mint a hagyományos társaiból.
Megmutatjuk, hogy hogyan készítheted el és milyen hozzávalókra lesz szükséged hozzá
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!