Elkészítés:
Tészta készítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, két részre osztjuk, majd kinyújtjuk. Az egyik tésztalapot a tepsibe helyezzük.
Töltelék elkészítése:
A túrót keverjük össze a cukorral, citromhéjjal és tojássárgájákkal. Zsírosabb túró esetén adjunk hozzá 4 evőkanál grízt. A tojások felvert habját óvatosan forgassuk bele a túrótöltelékbe.
Sütemény összeállítása:
A tölteléket egyenletesen ráöntjük a tepsiben lévő tésztalapra, és elsimítjuk. Ráhelyezzük a másik kinyújtott tésztalapot.
Sütés és díszítés:
180°C-ra előmelegített sütőben kb. 30-35 percig sütjük. Miután kihűlt, gőz fölött olvasztott csokoládéval bevonjuk a tetejét.
Szoktál a Pennyben vásárolni? Akkor EZEKET az aktuális AKCIÓKAT látnod kell!
Tóth Judit receptje alapján.
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik