4.) A fasírtból mielőtt golyókat formázunk kevés olajba mártsuk bele a kezünket így biztos, hogy nem ragad majd a massza.
5.) Sütés során figyeljünk rá, hogy minden oldal alaposan átsüljön és arra is figyeljünk, hogy ne érjenek sütés közben egymáshoz a fasírtok, mert könnyen össze tapadhatnak.
Zsemle helyett ezt kell a fasírtba tenni, és extra finom és extra laktató lesz
A fasírt alapreceptjét sokan ismerjük, és valljuk be, nem túl bonyolult: darált sertéshús (valamelyiknél marha), tojás, fűszerek és az elmaradhatatlan vízben áztatott zsemle vagy kenyér. Vannak olyanok is, akik sütés előtt még megforgatják zsemlemorzsában, esetleg zabpehelyben viszont én ezt már másképp készítem, további részletek ebben a cikkben…!
Reméljük tippjeink hasznosak voltak, ha igen ne felejtsd el megosztani másokkal is!
Ezt próbáltad már? Ezt a fűszert keverd a fasírtba és új szintre emeli az ízeket