A tepsit vékonyan bekenem zsírral, a krumplit karikára vágom, a hagymát felszeletelem! Alsó sor krumpli, erre jön a hagyma, kevés vegetával megszórom! Így haladunk amíg tele nem lesz a tepsi! Tetejére rakom a szalonnát (házi füstölt)!
Lefóliazom, alsó felső sütés 200 fokon, amikor a krumpli megpuhult leveszem a fóliát, pirosra sütöm a szalonnát! Jó étvágyat kívánok mindenkinek!
Elkészítés:
A videóban egy egyszerű receptet mutatunk, a feliratokat is kapcsold be hozzá
Egyéb tippek:
„Én úgy tanultam, hogy a felső sor krumplit pirospaprikás, sós, borsos, fokhagymás lisztbe forgatom, és úgy teszem a tetejére. A szalonna zsír rásül, a legfinomabb az egészben, a három gyerkőcöm versenyezik a tetejéért. Próbáld ki, érdemes.
Kis füstölt kolbász is isteni bele.”
„Én felesben készítem ,fele krumpli fele savanyú káposzta ,arra a szalonna. Próbáljátok ki.”
Forrás: bidista
Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik