Az elkészítés ideje: 45 perc
Elkészítése:
A lábasban forrósítsd fel a sertészsírt, majd add hozzá az apró kockákra vágott hagymát meg a fokhagymát. Fonnyaszd addig, míg átlátszó, üveges színt nem érsz el. Ezután, rakd bele a paradicsomot, paprikát, és öntsd fel vízzel addig, amíg el nem lepi. Egy kis idő elteltével add hozzá a pirospaprikát, sót, borsot, valamint a köménymagot.
Ha a zöldségek nagyjából puhára főttek, add hozzá a krumplit, és pótold az elfőtt vizet. Amikor már a krumpli is félig megfőtt, add hozzá a kolbászt, és főzd addig, amíg teljesen puha nem lesz. Köretnek mellé ideális salátákkal, tejföllel, szalonnával.
Ez is érdekelhet:
Ezt a 2 közkedvelt finomságot az egész világon csak a magyarok eszik meg
Felejtsd el, amit eddig a rakott krumpliról hittél – Ez a titkos hozzávaló megváltoztat mindent