Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így készül az igazi szaftos falusi macsánka, a férjem mind a 10 ujját megnyalja utána

szaftos falusi macsánka
hirdetés

Az elkészítés ideje: 45 perc

Elkészítése:

A lábasban forrósítsd fel a sertészsírt, majd add hozzá az apró kockákra vágott hagymát meg a fokhagymát. Fonnyaszd addig, míg átlátszó, üveges színt nem érsz el. Ezután, rakd bele a paradicsomot, paprikát, és öntsd fel vízzel addig, amíg el nem lepi. Egy kis idő elteltével add hozzá a pirospaprikát, sót, borsot, valamint a köménymagot.

Ha a zöldségek nagyjából puhára főttek, add hozzá a krumplit, és pótold az elfőtt vizet. Amikor már a krumpli is félig megfőtt, add hozzá a kolbászt, és főzd addig, amíg teljesen puha nem lesz. Köretnek mellé ideális salátákkal, tejföllel, szalonnával.

Ez is érdekelhet:

Ezt a 2 közkedvelt finomságot az egész világon csak a magyarok eszik meg

Felejtsd el, amit eddig a rakott krumpliról hittél – Ez a titkos hozzávaló megváltoztat mindent

3 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!