Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így készül az igazi szaftos falusi macsánka, a férjem mind a 10 ujját megnyalja utána

szaftos falusi macsánka
hirdetés

A paprikás krumpli lelke a sűrű szaft, és a nagyon fűszerpaprikás, enyhén füstös íz. Szaft nélkül a paprikás krumpli csak csupán egy krumplifőzelék. A tökéletes szaft pedig csak a legjobb zsírokból, jó fűszerpaprikából és a már említett megfelelő minőségű burgonyából lesz. Na meg akkor a legjobb, ha bográcsban fő, vagy vaslábosban, de mindenképpen fedő nélkül, közepesen és egyenletesen rotyogtatva, ideális mennyiségű folyadékkal.

Ezt próbáltad már? Felejtsd el, amit eddig a rakott krumpliról hittél – Ez a titkos hozzávaló megváltoztat mindent

Recept

Hozzávalók:

  • 2 fej hagyma felkockázva
  • 60 dkg tiszttott, felkockázott krumpli
  • parasztkolbász vagy lecsókolbász
  • 2-3 evőkanál sertészsír
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • 3 közepes méretű paradicsom
  • 1 tv paprika
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál köménymag
  • ízlés szerint frissen őrölt feketebors, só

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!