hirdetés
A paprikás krumpli lelke a sűrű szaft, és a nagyon fűszerpaprikás, enyhén füstös íz. Szaft nélkül a paprikás krumpli csak csupán egy krumplifőzelék. A tökéletes szaft pedig csak a legjobb zsírokból, jó fűszerpaprikából és a már említett megfelelő minőségű burgonyából lesz. Na meg akkor a legjobb, ha bográcsban fő, vagy vaslábosban, de mindenképpen fedő nélkül, közepesen és egyenletesen rotyogtatva, ideális mennyiségű folyadékkal.
Ezt próbáltad már? Felejtsd el, amit eddig a rakott krumpliról hittél – Ez a titkos hozzávaló megváltoztat mindent
Recept
Hozzávalók:
- 2 fej hagyma felkockázva
- 60 dkg tiszttott, felkockázott krumpli
- parasztkolbász vagy lecsókolbász
- 2-3 evőkanál sertészsír
- 1 evőkanál fűszerpaprika
- 3 közepes méretű paradicsom
- 1 tv paprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál köménymag
- ízlés szerint frissen őrölt feketebors, só
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!