ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Sütőben sült szőlőlekvár recept, tavaly nagy sikere volt, idén többet kell eltennem

Sütőben sült szőlőlekvár recept, tavaly nagy sikere volt, idén többet kell eltennem
hirdetés

Sütőben sült szőlőlekvár recept, tavaly nagy sikere volt, idén többet kell eltennem

A szőlőlekvár bármilyen szőlőfajtából elkészíthető. Egyszerű és praktikus is, hiszen a sütőben készül, így nem kell folyamatosan mellette állni és kevergetni. A lassú sütés során a szőlő ízei tökéletesen összeérnek, és egy természetes édesítésű lekvárt kapunk, amely cukor hozzáadása nélkül is remek. Ez a lekvár tökéletes választás reggelire, süteményekbe vagy akár ajándékként is. Most megmutatjuk, hogyan készítsd el.

Hozzávalók:

  • Friss szőlő (bármilyen fajta)

A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!