Elkészítés:
Főzd meg a pudingot a csomagolás utasításai szerint, majd hagyd hűlni. Közben verd fel a tejszínhabot.
A zselatint keverd össze egy kanál vízzel, hagyd megdermedni, majd egy kis fazékban, vízfürdőben melegítsd fel, amíg folyékony állagú lesz. A kihűlt pudingba keverd bele alaposan a feloldott zselatint, majd add hozzá a felvert tejszínt, és jól keverd össze. Ez lesz a krém. Nem szükséges cukrot hozzáadni.
Bélelj ki egy mély lábast alufóliával, és díszítsd az alját gyümölcsökkel. Tegyél két nagy kanál krémet a gyümölcsökre, majd egy réteg babapiskótát. Folytasd a rétegezést több krémmel, majd újabb piskóta réteggel. Az utolsó réteg babapiskóta legyen.
Fedd le alufóliával, és óvatosan nyomkodd le, hogy egyenes legyen a teteje. Tedd a hűtőbe egy teljes napra.
Tálaláskor fordítsd ki egy nagy lapos tálra, húzd le róla az alufóliát, és fogyaszthatod is! Szükség szerint a rétegek közé is szórhatsz apróra vágott gyümölcsöket.
Jó étvágyat kívánunk! Nagyon, nagyon finom! 🙂
Czala Farczadi Reka receptje!
Fiatal kakas pörkölt recept, egyik nagy kedvencünk, nem tudjuk megunni
Tök főzelék tyúk pörkölttel, nagyon szeretjük
Forrás: ketkes