Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Sütés nélküli 15 perces gyors és mennyei kekszsüti, amit az egész család istenít

Sütés nélküli 15 perces gyors és mennyei kekszsüti
hirdetés

Elkészítés:

A babapiskótát tegyük egy zárható tasakba majd egy nyújtófa segítségével morzsoljuk össze őket. Az olvasztott vajat adjuk hozzá a piskótamorzsákhoz, és alaposan keverjük össze, amíg egyenletes masszát nem kapunk.

A keveréket egy sütőpapírral bélelt tortaforma aljára nyomkodjuk (körülbelül 24 cm átmérőjű) és egyenletesen terítsük el az alján. Jól nyomkodjuk össze, hogy szilárd alapot kapjunk, majd tegyük a formát a hűtőbe, míg elkészítjük hozzá a tölteléket.

Egy tálban keverjük simára a friss sajtot a porcukorral és a vaníliás cukorral. Egy másik tálban verjük fel a tejszínt és adjuk hozzá a tejszín keményítőt a csomagoláson leírtak szerint. Óvatosan forgassuk bele a felvert tejszínt a sajtos keverékbe, amíg teljesen homogén krémet nem kapunk.

A krémet egyenletesen kenjük a kész piskótaalapra, aztán helyezzük a tortát legalább 4 órára, vagy egy éjszakára a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen.

Opcionálisan: olvasszuk meg a csokoládét és öntsük a megdermedt torta tetejére. Ízlés szerint díszíthetjük gyümölcsökkel is.

Tálalás előtt óvatosan távolítsuk el a tortaformát, és szeleteljük fel a süteményt.

Jó étvágyat kívánunk.

Ez is érdekelhet: 

Az eredeti falusi recept: Így készül az igazi retro fasírt

7 különleges köret, ha már unod a megszokottat

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!