hirdetés
Sült csülök savanyú káposzta ágyon recept, nem lehet eleget készíteni belőle
Ha szereted a magyaros ízeket, akkor ez a csülkös, almás savanyú káposzta recept biztosan elnyeri a tetszésedet. A csülök és a savanyú káposzta párosa már önmagában is ínycsiklandó, de az almával kiegészítve egy különleges, gazdag ízvilágú ételt kapunk.
Hozzávalók:
- 1 nagy csülök (kb. 1,5 kg)
- Só
- 3-4 babérlevél
- 10-12 szem fekete bors
- 1 nagy fej hagyma (egészben)
- 200 g császárszalonna
- 2-3 fej hagyma (apróra vágva)
- 2-3 gerezd fokhagyma (apróra vágva)
- 1 kg savanyú káposzta (jól kimosva)
- 2-3 alma (cikkekre vágva)
- Előmelegített sütő 200-220 fokra
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!