ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Sötét foltokat látsz a karfiolon!? Akkor ezt kell tenned!

hirdetés

Sötét foltokat látsz a karfiolon!? Akkor ezt kell tenned!

Mik azok a sötét foltok a karfiolon? Penész, vagy lehet még rosszabb? A szakértők elárulták, hogy miért alakulnak ki és azt is, hogy biztonságosan fogyasztható-e a zöldség, annak ellenére, hogy így néz ki.

Bizonyára már te is találkoztál olyan karfiollal a boltban, vagy vásárlás után otthon, amelynek a külső fehér részén feketés kis pöttyök foltok jelentek meg. Főleg akkor figyelhető ez meg, ha a zöldség már egy ideje a hűtőben pihen.

Ez is érdekelhet: A sztárkertész 7 tuti tippje, erre használd a tejet a kertben

Van aki megpróbálja lemosni a foltokat, amiket szennyeződésnek gondolnak, mások egyszerűen lekaparják, vagy kivágják őket késsel, de akadnak olyanok is akik az egészet a szemétbe dobják. De vajon melyikük dönt helyesen? Valóban kerülni kell a foltos karfiolok fogyasztását?

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!