hirdetés
Sörben sült oldalas recept, mi imádjuk
Az oldalas elkészítése nem igényel sok erőfeszítést, lassú tűzön, ízletes fűszerekkel megbolondítva igazán remek fogást kapunk.
Bár az oldalast leggyakrabban sütőben pirítják, érdemes kipróbálni gáztűzhelyen, nagy serpenyőben vagy fazékban is. Az ízletes végeredmény titka a fűszerek, a sör és a lassú főzés, amely biztosítja, hogy a hús tökéletesen omlós és ízletes legyen.
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 kg sertésoldalas
- 3 dl sör
- 2 ág kakukkfű
- 1 darab citrom (reszelt héja)
- 3 szem szegfűszeg
- 2 gerezd fokhagyma (szeletelve)
- Só és bors ízlés szerint
- Kevés olaj
A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!