Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Sokkal jobb, mint a fasírt és 25 perc alatt kész, ezt minden nap megenném

Sokkal jobb mint a fasírt és 25 perc alatt kész
hirdetés

Elkészítés 

Első lépésben keverjük össze a vizet pirospaprika porral, utána pedig adjuk hozzá a mustárt, a ketchapot és a tojást is, majd keverjük jól össze, amíg sűrű masszát nem kapunk.

A következő lépésben aprítsuk fel a hagymát és a paprikát, aztán adjuk hozzá a darált húshoz, a zöldfűszerekhez, a sajthoz és a zsemlemorzsához. Ezt gyúrjuk össze jó alaposan, amíg minden teljesen össze nem áll, majd ízesítsük sóval és borssal.

A húsból formázzunk a képen látható módon fasírtokat és helyezzük őket sütőpapírral bélelt tepsire. Süsük 210°-on körülbelül 20-30 percig, attól függően, hogy mekkora a fasírtok mérete. Akkor készül el, ha már szép sötétek, ilyenkor lesznek igazán ropogósak. 

Tipp: Használhatunk baromfi darált húst is.

Ezt olvastad már? 6 finom és gyors cukkinis fogás, amit biztosan elkészítek

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!