Elkészítés
Első lépésben keverjük össze a vizet pirospaprika porral, utána pedig adjuk hozzá a mustárt, a ketchapot és a tojást is, majd keverjük jól össze, amíg sűrű masszát nem kapunk.
A következő lépésben aprítsuk fel a hagymát és a paprikát, aztán adjuk hozzá a darált húshoz, a zöldfűszerekhez, a sajthoz és a zsemlemorzsához. Ezt gyúrjuk össze jó alaposan, amíg minden teljesen össze nem áll, majd ízesítsük sóval és borssal.
A húsból formázzunk a képen látható módon fasírtokat és helyezzük őket sütőpapírral bélelt tepsire. Süsük 210°-on körülbelül 20-30 percig, attól függően, hogy mekkora a fasírtok mérete. Akkor készül el, ha már szép sötétek, ilyenkor lesznek igazán ropogósak.
Tipp: Használhatunk baromfi darált húst is.
Ezt olvastad már? 6 finom és gyors cukkinis fogás, amit biztosan elkészítek