hirdetés
Ropogós, sült csirkecomb hagymás tört burgonyával
Ha egy klasszikus ebédre vagy vacsorára vágysz, a sült csirkecomb hagymás tört burgonyával remek választás. A mézes-fűszeres pácnak köszönhetően a csirkecombok ropogósra sülnek, miközben belül szaftosak maradnak. Ebben a receptben lépésről lépésre megmutatom, hogyan készítheted el.
Karalábés tészta recept: ez sokkal finomabb, mint a káposztás verzió
Hozzávalók
Sült csirkecomb:
- 4 db csirkecomb
- 2 evőkanál olaj
- 1 teáskanál füstölt fűszerpaprika
- 1 teáskanál méz
- 1 teáskanál szárított lestyán
- 1 evőkanál aprított metélőhagyma
- 1 teáskanál só
- ½ teáskanál őrölt fekete bors
Hagymás tört burgonya:
- 800 g burgonya
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 evőkanál vaj
- 1 dl tej
- 1 teáskanál só
- ½ teáskanál őrölt fehér bors
- 1 evőkanál aprított petrezselyem (opcionális)
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!