Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ropogós, sült csirkecomb hagymás tört burgonyával

Ropogós, sült csirkecomb hagymás tört burgonyával
hirdetés

Ropogós, sült csirkecomb hagymás tört burgonyával

Ha egy klasszikus ebédre vagy vacsorára vágysz, a sült csirkecomb hagymás tört burgonyával remek választás. A mézes-fűszeres pácnak köszönhetően a csirkecombok ropogósra sülnek, miközben belül szaftosak maradnak. Ebben a receptben lépésről lépésre megmutatom, hogyan készítheted el.

Karalábés tészta recept: ez sokkal finomabb, mint a káposztás verzió

Hozzávalók

Sült csirkecomb:

  • 4 db csirkecomb
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 teáskanál füstölt fűszerpaprika
  • 1 teáskanál méz
  • 1 teáskanál szárított lestyán
  • 1 evőkanál aprított metélőhagyma
  • 1 teáskanál só
  • ½ teáskanál őrölt fekete bors

Hagymás tört burgonya:

  • 800 g burgonya
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál vaj
  • 1 dl tej
  • 1 teáskanál só
  • ½ teáskanál őrölt fehér bors
  • 1 evőkanál aprított petrezselyem (opcionális)

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!