Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Rántott, töltött kelkáposzta recept, hát ez nagyon finom lett

töltött kelkáposzta recept
hirdetés

Kolosszálisan, zseniálisan finom, bár a sajt, meg a sonka már „luxus kategóri. Nagyon finom, igazi különlegesség! A családunk örömmel ette. Virslivel is nagyon jó.

Elkészítés

Kelkáposztát leveleire szedjük. Enyhén sós vízben forrástól számítva kb 5 percig főzzük. (Amíg kicsit sárgulni nem kezdenek a levelek)

Ha megfőtt egy tálcára kiszedjük, hagyjuk kihűlni. Kihűlés után töltjük, a kiterített levélre egy szelet sonkát teszünk, arra pedig egy szelet sajtot.

A levél alját és tetejét behajtjuk, majd feltekerjük. A szokásos módon panírozzuk, majd aranybarnára sütjük. Párolt rizzsel tálaljuk.

Forrás: receptneked

További érdekességek:

Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik

Ez a legfinomabb házi bodzaszörp – bombabiztos recept

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!