Kolosszálisan, zseniálisan finom, bár a sajt, meg a sonka már „luxus kategóri. Nagyon finom, igazi különlegesség! A családunk örömmel ette. Virslivel is nagyon jó.
Elkészítés
Kelkáposztát leveleire szedjük. Enyhén sós vízben forrástól számítva kb 5 percig főzzük. (Amíg kicsit sárgulni nem kezdenek a levelek)
Ha megfőtt egy tálcára kiszedjük, hagyjuk kihűlni. Kihűlés után töltjük, a kiterített levélre egy szelet sonkát teszünk, arra pedig egy szelet sajtot.
A levél alját és tetejét behajtjuk, majd feltekerjük. A szokásos módon panírozzuk, majd aranybarnára sütjük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Forrás: receptneked
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik