ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Piskótatekercs pudingporból, nagyon finom és nem törik

hirdetés

Elkészítés

A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat.

Végül belekeverjük a 2 csomag pudingport. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon, tűpróbáig sütjük.

Sütés után hagyjuk a piskótát a tepsiben vagy a sütőpapíron kihűlni, nem szükséges feltekerni. Így nem fog törni vagy repedni.

    Ezzel a módszerrel készült piskóta puhább és ízletesebb lesz, mint a hagyományos liszttel készült változat. Próbáld ki, és élvezd az eredményt!

    Forrás: ketkes

    Ezek is érdekelhetnek: Sütés nélküli gyümölcsös, krémes torta, egyszerű és fincsi

    Csurgatott tojás leves, buggyantott tojással, olcsó, de finom étel

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés

    Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

    hirdetés
    error: Content is protected !!