hirdetés
Elkészítés
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat.
Végül belekeverjük a 2 csomag pudingport. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon, tűpróbáig sütjük.
Sütés után hagyjuk a piskótát a tepsiben vagy a sütőpapíron kihűlni, nem szükséges feltekerni. Így nem fog törni vagy repedni.
Ezzel a módszerrel készült piskóta puhább és ízletesebb lesz, mint a hagyományos liszttel készült változat. Próbáld ki, és élvezd az eredményt!
Forrás: ketkes
Ezek is érdekelhetnek: Sütés nélküli gyümölcsös, krémes torta, egyszerű és fincsi
Csurgatott tojás leves, buggyantott tojással, olcsó, de finom étel