ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Paradicsomos káposzta recept, mi csak fasírttal szeretjük

hirdetés

Elkészítés

A káposztát apróra vágjuk és kevés vízben felteszük főni, majd sózzuk. Amikor a káposzta megpuhult, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot.

Közben világos zsemleszínű rántást készítünk lisztből és zsiradékból. A rántást a káposztához adjuk, és jól elkeverjük.

Ízlés szerint cukorral édesítjük.

    Tálalás

    Tálald a paradicsomos káposztát fasírttal, pörkölttel, vagy akár bundás kenyérrel. Jó étvágyat!

    Recept: Csizmár Krisztina

    Forrás: ketkes

    Joghurtos meggyes recept, nagyon egyszerű és nagyon finom

    Mákos gubás tiramisu recept, hát ez nagyon finom

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés

    Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

    hirdetés
    error: Content is protected !!