Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Paprikás csiga: gyerekkoromban ettem utoljára, most végre sütött anyu, mikor hazamentem

paprikascsiga
hirdetés

Ezt az édes paprikás csigát gyerekként ettem utoljára, de nemrég anyukám újra megsütötte, és azonnal visszajöttek a régi emlékek. Nagyon nosztalgikus volt.

Ajánló: 10-ből csak 1 háziasszony ismeri a töltött káposzta igazi titkait, pedig százszor finomabb így az étel!

Hozzávalók

Tésztához:

  • 60 dkg finomliszt
  • 3 dl tej
  • 2 evőkanál napraforgóolaj (vagy 5-6 dkg margarin)
  • 2 dkg élesztő
  • 1 evőkanál cukor
  • 1 csipet só

Töltelékhez:

  • 0,5 dl napraforgóolaj
  • 3 evőkanál cukor (ízlés szerint)
  • 1 evőkanál fűszerpaprika

Kenegetéshez:

  • 2 dl tej
  • 1 csomag vaníliás cukor

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!