hirdetés
Öntött túrós, nem kell tésztát nyújtani, nagyon egyszerű, ezt még a hőségben is megsütöm, mert az unokám kedvence
Mivel nálunk mindenki szereti a túrós édességeket, ezért sokszor sütjük, így külön öröm, hogy nem kell sokat bajlódni az elkészítésével. Mikor nincs türelmünk az olyan süteményekhez, amelyek több időt vennének igénybe, mindig valamilyen egyszerű kevert süti készül.
Annyira finom ez a sajtos rúd, hogy máskor is így csinálom! Egyszerű, nem macerás
Hozzávalók:
- 400 g liszt,
- 30 g kukoricakeményítő,
- 230 g cukor,
- 2 tojás,
- 1 teáskanál vaníliás cukor,
- 1 teáskanál szódabikarbóna,
- 200 ml tej,
- 80 ml olaj,
- narancs aroma.
Töltelék:
- 700 g túró vagy ricotta,
- 50 g búzadara,
- narancs aroma,
- 100 g cukor,
- 2 tojás,
- 1 teáskanál vaníliás cukor,
- 100 g mazsola.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!