ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Olyan extra puha ez csörögefánk, hogy megőrülök érte – itt a recept!

Olyan extra puha ez csörögefánk, hogy megőrülök érte - itt a recept!
hirdetés

Olyan extra puha ez csörögefánk, hogy megőrülök érte – itt a recept!

Itt az ősz, és hamar itt lesz bizony a tél is, ez a sütemény pedig a hideg időszak egyik kedvelt édessége, amely tökéletes kiegészítője lehet egy meleg italnak, mint például egy forró csokoládénak vagy egy ízletes teának, ami sokunk kedvence. – írta meg a Valaha.hu

Ezt is ajánljuk: Sörben sült oldalas recept, mi imádjuk

Hozzávalók a csörögefánkhoz:

  • 4 db tojássárga
  • 35 dkg liszt
  • tejföl (annyi, hogy jól nyútjtható legyen a tészta, de ne ragadós!)
  • 2 ek. cukor
  • kb 2 ek rum
  • 1 cs sütőpor
  • csipet só
  • porcukor és vaníliás cukor a szóráshoz

A recept folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!