Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Narancsos-rozmaringos kacsa készül hagymás törtburgonyával

hirdetés

Elkészítés:

A kacsacombokat alaposan sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon, bőrös oldalukkal lefelé, közepes lángon 5-6 percig elősütjük, hogy a bőr szép aranybarna és ropogós legyen. A kacsát áthelyezzük egy tepsibe, mellétesszük a fokhagymagerezdeket, a rozmaring ágakat és a narancsszeleteket. A narancs levét elkeverjük a mézzel, majd a kacsacombokat meglocsoljuk ezzel a keverékkel. A tepsit 180 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük, és 60-75 percig sütjük, közben időnként locsolgatjuk a saját szaftjával, hogy a hús szaftos maradjon.

Baconbe göngyölt, sült túrós csusza – ez valami fantasztikus

    A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

    2 / 3

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!