Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Nálunk sokszor készül, nagyon szereti a család ezt a receptet

kínai pirított tészta recept
hirdetés

Elkészítés:

  1. A zöldségeket előkészítjük: a sárgarépát 3-4 cm-es darabokra vágjuk, a vöröshagymát keresztben félbevágjuk, majd hosszában 4-6 cikkre szeljük. A zöldhagymát karikázzuk fel, a káposztaleveleket pedig 3-4 cm-es négyzetekre vágjuk.
  2. A tésztát három részre tördeljük, egy nagy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, majd félretesszük.
  3. Ugyanabban az olajban először a sárgarépát pirítjuk meg, hogy roppanós maradjon, kiszedjük, majd hozzáadjuk a káposztát és a hagymát, később a zöldhagymát is. Sózzuk, borsozzuk, visszatesszük a sárgarépát a serpenyőbe.
  4. Lobogó sós vízben kifőzzük a tésztát, leszűrjük, majd a zöldségekre szedjük. Visszatesszük a tűzre, meglocsoljuk szójaszósszal, és alaposan átforgatjuk.
  5. Lefedjük, és lehúzzuk a tűzről.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!