hirdetés
Elkészítés:
- A zöldségeket előkészítjük: a sárgarépát 3-4 cm-es darabokra vágjuk, a vöröshagymát keresztben félbevágjuk, majd hosszában 4-6 cikkre szeljük. A zöldhagymát karikázzuk fel, a káposztaleveleket pedig 3-4 cm-es négyzetekre vágjuk.
- A tésztát három részre tördeljük, egy nagy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, majd félretesszük.
- Ugyanabban az olajban először a sárgarépát pirítjuk meg, hogy roppanós maradjon, kiszedjük, majd hozzáadjuk a káposztát és a hagymát, később a zöldhagymát is. Sózzuk, borsozzuk, visszatesszük a sárgarépát a serpenyőbe.
- Lobogó sós vízben kifőzzük a tésztát, leszűrjük, majd a zöldségekre szedjük. Visszatesszük a tűzre, meglocsoljuk szójaszósszal, és alaposan átforgatjuk.
- Lefedjük, és lehúzzuk a tűzről.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!