hirdetés
Hozzávalók a krémhez:
- 1 csomag margarin (vagy vaj)
- 7-8 evőkanál cukor
- 6 evőkanál liszt
- 600 milliliter tej
- 6 evőkanál kakaó
Ez is érdekelhet:Extra édes csalamádé, ahogy szereti a család
Elkészítési mód:
Először elkészítjük a sütemény lapjait.
- Egy tálban összekeverjük a tejet, cukrot, tojást, olajat és a szalalkálit. Addig keverjük, amíg a cukor kicsit fel nem oldódik.
- Fokozatosan hozzáadjuk a lisztet, amíg lágy és enyhén morzsalékos tésztát nem kapunk.
- A tésztát négy egyenlő részre osztjuk, és a tepsi méretének megfelelő lapokat nyújtunk belőlük.
- A tepsit fejjel lefelé fordítjuk, liszttel megszórjuk, és ráhelyezzük a lapokat. Rövid időre betesszük a sütőbe. Akkor vannak kész, amikor a szélek enyhén aranybarnák lesznek.
- Kivesszük a lapokat a sütőből, és egymásra helyezzük őket.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!